Languages

  • English
  • Македонски

Macedonian

За нас

Најсовремена лабараторија за изработка на сите формати фотографии од секаков дигитален медиум. Професионално искуство во фотографијата 22 години со високо стручно едуциран персонал,успешно постоиме и работиме 15 години. Снимање и преснимување на секаков вид медиум (сите видови стари касети и филмови) на DVD. Комплетна услуга од идеја до реализација.Комерцијална, студиска фотографија. Фотографирање дизајн, припрема и печатење визиткарти, флаери,проспекти, билборди, каталози, монографии, магистерскидокторски дезертации, семинарски и секаков вид книги. Најсовремено студио со најквалитетна опрема и ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕРСОНАЛ. Видео студио со FULL HD камери BLUE RAY обработка.

Снимање со STEADY CAM. Кранови 3m и со повеќе камери. Снимање и фотографирање секакви свечености настани емисии и реклами. Поинаков пристап, стил начин и концепт на снимање и фотографирање СВАДБИ, ВЕНЧАВКИ, КРШТЕВКИ, РОДЕНДЕНИ И СЕКАКВИ ДРУГИ СВЕЧЕНОСТИ И НАСТАНИ со големо нагласување на уметноста во фотографијата и спотот.

Фотографијата и спотот се снимаат сега и остануваат засекогаш.Секоја наредна фото и видео сесија е подобра и поинаква од предходната.

Нов бран во фото и видео уметност THE ART OF WEDDINGS PHOTOGRAPHY

ПОСТОЈАНИ АКЦИИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ФОТОГРАФИИ СЕКОГАШ НАЈКВАЛИТЕТНИ СО НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ.